معاون آموزشی دانشگاه تهران اعلام کرد که براساس ارزیابی انجام شده درباره آموزش مجازی در دوره شیوع کرونا، ۱۹ درصد دانشجویان دانشگاه تهران گفتهاند که «در منازل خود امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای شرکت در کلاس آنلاین» را ندارند.
حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران، گفت که در ترم جاری با ارسال پرسشنامه برای دانشجویان یک ارزیابی از وضعیت آموزش مجازی داشتیم که طی آن برای ۳۵ هزار ۷۴۰ دانشجو پرسشنامه ارسال شد و توانستیم ۵ هزار پرسشنامه تکمیل شده را در طول ۴۰ روز دریافت کنیم.
حسینی افزود که در بخشی از این ارزیابی از دانشجویان پرسیدیم که آیا در منزل خود از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای شرکت در کلاسهای آنلاین برخوردار هستند»، که ۱۹ درصد دانشجویان دانشگاه تهران در پاسخ اعلام کردند که در منازل خود از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای شرکت در کلاسهای آنلاین برخوردار نیستند.
به گفته معاون آموزشی دانشگاه تهران، ۷۵ درصد دانشجویان گفتند که با گذشت دو ترم از آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا، استادان مهارتهای لازم را برای حضور در بستر الکترونیک دارند و ۲۵ درصد گفتند استادان مهارت لازم را ندارند.
معاون آموزشی دانشگاه تهران افزود که درباره پاسخ این پرسش که «آیا تحصیل به شیوه مجازی در نیمسال قبل بر نگرش آنها نسبت به این شیوه اثر گذاشته است»، ۵۱ درصد دانشجویان دانشگاه تهران اعلام کردند که نگرششان در این مورد نسبت به گذشته بدتر شده است و ۴۹ درصد گفتند که نگرششأن نسبت به آموزش مجازی بهتر شده است.
پیش از این گزارشهای متعددی درباره عدم دسترسی میلیونها دانشآموز ایرانی در مناطق مختلف کشور به گوشی و تبلت و اینترنت برای شرکت در آموز مجازی منتشر شده است.
به گفته مقامهای مختلف دولت و آموزش و پروز دستکم ۳ تا ۴ میلیون دانشآموز در ایران طی دوره کرونا از امکانات شرکت در کلاسهای آنلاین محروم بودهاند.
همچنین دلیل خودکشی تعدادی از دانشآموزان از جمله خودکشی محمد موسویزاده، دانش آموز ۱۱ ساله در بندر دیر نداشتن گوشی و تبلت برای شرکت در کلاسهای مجازی عنوان شد.
عدم دسترسی دستکم ۱۹ درصد دانشجویان دانشگاه تهران تازهترین آماری درباره محرومیت بخش بزرگی از دانشجویان یکی از ممتازترین دانشگاههای ایران به گوشی، تبلیت و دیگر امکانات سختافزاری و نرمافزاری برای دسترسی به آموزش مجازی است.
نظرات بسته شده است.