نهاد همبستگى ملى گامى نو در راه اتحاد نيروهاى سياسى

رییس انجمن رادیوآنکولوژی رژیم : داروهای جدید و گران‌قیمت سرطان، بیمه نمی‌شوند

به ازای یک میلیون نفر جمعیت باید دست‌کم چهار و گاهی تا شش دستگاه رادیوتراپی در نظر گرفته شود که با توجه به جمعیت ۸۰ میلیونی ایران، در مجموع بیش از ۳۰۰ دستگاه می‌شود اما اکنون تنها ۱۳۰ دستگاه در ایران فعال است که بسیاری از آن‌ها «فرسوده» هستند.

۸۷

یاشا مخدومی، رییس انجمن رادیوآنکولوژی  گفت داروهای جدید سرطانی از محدوده ۱۰ میلیون تا بالای ۱۰۰ میلیون در هر نوبت استفاده و بسته به دوز و مقدار آن هزینه‌بردار است.

گروه «بهداشت و درمان» در آمارهای سال‌های گذشته همواره یکی از بالاترین درصدهای تورم را به خود اختصاص داده‌اند.

مقام‌های بهداشتی و انجمن‌های مختلف در ایران بارها درباره افزایش قیمت تجهیزات پزشکی و هزینه‌های دارو و درمان هشدار داده‌اند.

به گفته مخدومی، شرکت‌های ایرانی تلاش کرده‌اند خارج از قوانین ثبت اختراع، مشابه داروهای ایمونوتراپی جدید را تولید کنند اما بسیاری از این داروها تا وقتی که وارد فارماکوپه یا دارونامه کشوری شوند، طول می‌کشد و به دلیل «برخورداری از حق ثبت اختراع»، گران هستند.

پس از این‌که دارو وارد فارماکوپه ایران شود، اجازه واردات پیدا می‌کند و سپس بیمه‌ها این داروها را پذیرش می‌کنند.

در ماه‌های اخیر بحران کمبود و گرانی دارو در ایران ابعاد گسترده‌تری پیدا کرده و علاوه بر کمیاب شدن و نایاب شدن بیش از ۱۰۰ قلم دارو در ایران، از جمله داروهای مورد نیاز برای درمان سرطان یا بیماری‌های خاص، فروش داروهای تقلبی که جان بیماران را به خطر می‌اندازد، افزایش یافته است.

بازار آزاد و مخفی برای فروش داروهای تولید خارجی همیشه در ایران فعال بوده اما از اواخر تابستان سال جاری قیمت بیشتر داروها چند برابر شده است.

رییس انجمن رادیوآنکولوژی ایران در مصاحبه جدید خود به کمبود امکانات و تجهیزات در حوزه درمان سرطان اشاره کرد و گفت قیمت تجهیزات رادیوتراپی از یک میلیون دلار شروع می‌شود تا دستگاه‌های پیشرفته که ۴۰ میلیون دلار قیمت دارند.

به گفته مخدومی، مسائل ارزی و اقتصاد کل سلامت، موجب شده امکانات و تجهیزات در حوزه درمان سرطان ناکافی باشد.

به ازای یک میلیون نفر جمعیت باید دست‌کم چهار و گاهی تا شش دستگاه رادیوتراپی در نظر گرفته شود که با توجه به جمعیت ۸۰ میلیونی ایران، در مجموع بیش از ۳۰۰ دستگاه می‌شود اما اکنون تنها ۱۳۰ دستگاه در ایران فعال است که به گفته مخدومی، بسیاری از آن‌ها «فرسوده» هستند.

نظرات بسته شده است.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Privacy & Cookies Policy
Translate »