نهاد همبستگى ملى گامى نو در راه اتحاد نيروهاى سياسى

فاجعه کرونا بر اثر فتواى جنایتکارانه خامنه اى: اعتراض‌ مقام‌های سیستان و بلوچستان به عملکرد وزارت بهداشت در کنترل کرونا

۱۱۴

سعید نمکی، وزیر بهداشت رژیم ، با اعتراف به کمبودها و ناکارآمدی‌ها در مدیریت بحران شیوع کرونا در استان سیستان و بلوچستان، مقام‌های محلی را مسئول نابسامانی‌ها معرفی کرد. او خود پیشتر انتقادها در این زمینه را «بلوا و سیاه‌نمایی» خوانده بود.

نمکی که در استان سیستان و بلوچستان به سر می‌برد، روز دوشنبه ۲۱ تیر در حاشیه بازدید از یک بیمارستان در سراوان گفت: «با وجود امکانات و بودجه موجود و بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی، نباید بیماران زیر پنکه بخوابند و حتما من در برگشت از این سفر با افرادی که در این زمینه کوتاهی کرده‌اند برخورد جدی خواهم کرد.»

او گفت نظیر این بیمارستان را «حتی در تهران» هم ندیده است. این در حالی است که در جلسه ستاد مقابله با کرونا در ایرانشهر به «عقب‌افتادگی سیستان و بلوچستان» در مقایسه با دیگر مناطق ایران اعتراف کرد و گفت: «ما باید به عنوان یک واقعیت ناگوار این را بپذیریم.»

وزیر بهداشت رژیم  پیشتر انتقادها از مدیریت کرونا در سیستان و بلوچستان را «بلوا و سیاه‌نمایی» خوانده بود و از وجود صدها تخت خالی بیمارستانی در این استان سخن گفته بود اما مقام‌های استانی و نمایندگان این ادعای نمکی را رد کرده بودند.

فداحسین مالکی، نماینده زاهدان در مجلس رژیم نیز با «دروغ محض» خواندن وجود تخت‌های خالی در سیستان و بلوچستان گفت: «ما از گوینده این سخنان به دلیل اظهاراتش شکایت خواهیم کرد.»

او ادامه داد: «دادستان زاهدان هم اعلام جرم کرده است. نمکی که بر زخم مردم استان ریختند تنها با پیگیری دستگاه قضایی رفع خواهد شد.»

همچنین نمکی با تایید مرگ و میر بیماران کرونا در خارج از آمار حوزه بهداشت و درمان وعده داد: «تعداد بیماران بدحال کرونا در خارج از مراکز بهداشتی سیستان و بلوچستان را بررسی می‌کنیم و هیاتی را مامور رسیدگی به می‌کنیم تا این موضوع تعیین تکلیف شود.»

روزنامه فرهیختگان از قول مدیر یک «گروه‌های جهادی» در سیستان و بلوچستان شمار جان‌باختگان کرونا در این استان را بسیار بیشتر از آمارهای رسمی و فقط در شهر زاهدان روزانه ۲۲ تا ۲۳ نفر اعلام کرد.

این مدیر گفت: «داروهایی که ستاد اجرایی رایگان ارسال می‌کند را به مردم سیستان و بلوچستان می‌فروشند.»

همزمان معین الدین سعیدی، نماینده چابهار، در جلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان گفت که کمبود تخت، پرستار، نیروی انسانی و امکانات پزشکی در ۶ شهرستان چابهار، نیکشهر، قصرقند، کنارک، زرآباد و دشتیاری بیداد می‌کند.

این نماینده مجلس تاکید کرد که چهار شهرستان قصرقند، زرآباد، دشتیاری و کُنارک از شش شهرستان جنوب سیستان و بلوچستان اصلا بیمارستان ندارند.

حسینعلی شهریاری، نماینده زاهدان، نیز با بیان اینکه جراح مغز و اعصاب در چابهار نداریم، گفت که تنها بیمارستان چابهار بیمارستان امام علی است که از نظر سرمایشی، امکانات درمانی، تخت و سایر امکانات محروم است.

شهریاری افزود که بیمارستان چابهار قبلا درمانگاه تامین اجتماعی بود که فرسوده شد و احتمال دارد با زلزله کمتر از پنج ریشتری روی سر بیماران خراب شود.

بر اساس ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، در سفر شهریاری به چابهار، یکی از پرسنل این بیمارستان می‌گوید که در آنجا یک جراح مغز و اعصاب حضور ندارد.

پیشتر یک فعال اجتماعی درباره سفر کیانوش جهانپور به سیستان و بلوچستان و بازدید از یک بیمارستان ایرانشهر به پایگاه «‌دیده‌بان ایران» گفته است کل بیمارستان را به مبتلایان کرونا اختصاص داده‌اند تا بگویند «تخت خالی داریم».

جهانپور همزمان با سفر به سیستان و بلوچستان در حساب توییتر خود ویدیویی را منتشر کرده بود که تخت‌هایی خالی را نشان می‌داد.

 

نظرات بسته شده است.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Privacy & Cookies Policy
Translate »