نهاد همبستگى ملى گامى نو در راه اتحاد نيروهاى سياسى

آلمان در معرض تغییرات اقلیمی شدید است

۱۱۸

آلمان باید در آینده با پدیده نوسانات شدید آب‌وهوایی مانند گرمای شدید، خشکی و باران‌های سیل‌آسا دست و پنجه نرم کند. بر اساس یک تحلیل کارشناسان، هر سال مناطق و حوزه حیاتی بیشتری در معرض تغییرات اقلیمی قرار می‌گیرند.

با تغییرات اقلیمی در دهه‌های آینده، آلمان در معرض زیان‌های چرخه طبیعت قرار خواهد گرفت که بر زیرساخت‌ها و سامانه‌های اقتصادی این کشور تأثیری مخرب خواهد گذارد. این نتیجه یک تحلیل سال ۲۰۲۱ در زمینه تأثیرات اقلیمی و ریسک در آلمان بوده است.

در مقایسه با یک پژوهش سال ۲۰۱۵، ریسک اقلیمی در آلمان افزایش یافته است.

دو سناریو تا سال ۲۱۰۰

دولت آلمان هر شش سال یک بار گزارشی تحلیلی در زمینه تأثیرات و ریسک‌های اقلیمی تهیه می‌کند. در گزارش ۲۰۲۱ که از سوی ۲۵ کارشناس ادارات فدرال و نهادهای علمی تهیه شده است، دو سناریو برای بازه زمانی تا سال ۲۱۰۰ طراحی شده است.

یک سناریوی بدبینانه از دگرگونی شدید اقلیمی حرکت می‌کند که می‌گوید تا اواسط این سده زمین ۳ درجه سانتی‌گراد نسبت به دوران پیشاصنعتی افزایش دما خواهد داشت. سناریوی خوش‌بینانه اما از یک تغییر ضعیف‌تر اقلیمی حرکت می‌کند، با یک افزایش دما به میزان ۲،۴ درجه سانتی‌گراد.

از سوی دیگر ۱۰۰ عامل تأثیرگذار تغییرات اقلیمی در آلمان و تأثیرات آن مورد بررسی قرار گرفته‌اند. این پژوهش می‌گوید در ۳۱ مورد آن نیاز فوری است که مسئولان وارد عمل شوند.

نتایج این تحلیل مبنایی برای تعیین راهبرد آلمان در مورد انطباق سیاست‌های خود با دگرگونی‌های اقلیمی قرار می‌گیرد.

گرمای شدید، خشکی و باران‌های سیل‌آسا

این تحلیل برای مثال از گرمای کشنده به ویژه در شهرها، کمبود آب‌های زیرزمینی نام می‌برد که تأثیرات زیان‌‌باری برای اقتصاد این کشور خواهد داشت.

در این تحلیل آمده که تاکنون مناطق کمی در آلمان در معرض گرمای شدید، خشکی و باران‌های سیل‌آسا بوده‌اند. اما تا اواسط قرن مناطق بیشتری با این وضعیت روبرو خواهند شد. مناطق جنوب غربی و شرق کشور نیز با نوسانات شدیدتر آب‌وهوایی درگیر خواهد بود.

در مقایسه با امروز، وضعیت اقلیمی در مناطق غربی و جنوبی آلمان تغییرات بیشتری خواهد کرد.

در مناطق ساحلی آلمان در شمال کشور، این خطر وجود خواهد داشت که در نیمه دوم قرن جاری، سطح آب دریا به طور قابل توجهی افزایش یابد.

این تحلیل می‌گوید، خسارت‌های این تغییرات اقلیمی اثر دومینویی خواهد داشت و به سامانه‌های محیط زیستی مانند زمین‌ها، جنگل‌ها و آب‌ها، و سپس به انسان و سلامتی او کشیده خواهد شد؛ امری که از امروز نشانه‌های آن را می‌تواند شاهد بود.

در این تحلیل آمده است: «در آغاز این زنجیره تأثیرگذاری همیشه سامانه‌ها و منابع طبیعت قرار دارند و سپس این زنجیره اغلب به سلامتی انسان ختم می‌شود.»

نظرات بسته شده است.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Privacy & Cookies Policy
Translate »