حسین حق وردی، نماینده مجلس رژیم ، با اشاره به مشکلات متعددی که قطع برق برای دانشآموزان و دانشجویان ایجاد کرده است گفت این مشکلات در برگزاری امتحانات حضوری و غیرحضوری دیده میشود.
این عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به ایسنا گفت: «نمونهاش اینکه در مدرسهای باید پرینت سوالات امتحانات ساعت ۸ صبح گرفته میشده اما برق قطع شده و بلاتکلیف ماندهاند.»
در روزهای گذشته نیز گزارشهایی درباره ایجاد مشکل در برگزاری امتحانات دانشآموزان به دلیل قطع برق منتشر شده است. چند روز پیش، پنجم خرداد، نیز اعلام شد که وزارت آموزش و پرورش دستورالعملی را در این باره ابلاغ کرده است.
بر اساس این دستورالعمل، ساعت برگزاری امتحانات پایه نهم در تمام مدارس، میتواند از ساعت ۸ به ساعت ۱۰ تغییر کند.
همچنین قرار شده که مدیران مدارس، آدرس محل برگزاری امتحانات را در اختیار مدیرعامل برق منطقه خود قرار دهند.
به رغم اعتراضهای متعدد دانشآموزان در شهرهای مختلف ایران، وزارت آموزش و پرورش و ستاد ملی مقابله با کرونا سرانجام تصویب کردند که امتحانات نهایی پایههای نهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزار شود.
با این حال، بر اساس پروتکلهای بهداشتی هنگام برگزاری امتحان باید دستگاههای تهویه روشن باشند که با قطع برق اجرای این پروتکل ممکن نیست.
سالار قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز، نیز گفت که در صورت خاموشی، سالن امتحان با مشکل تامین روشنایی و تهویه مواجه میشود.
محسن حاجیمیرزایی، وزیر آموزش و پرورش، گفته بود از مدیران مدارس خواسته شده حتی با کرایه کردن موتور برق اضطراری، اجازه ندهند مشکلی در برگزاری آزمون دانشآموزان اتفاق بیفتد.
در روزهای گذشته بسیاری از کاربران رسانههای اجتماعی از بیبرقی هنگام امتحانات آنلاین فرزندانشان خبر داده بودند.
امتحانات دانشآموزان تا ۲۴ خرداد ادامه دارد.
نظرات بسته شده است.