روز گذشته و امروز دوشنبه ۱۱ اسفندماه، شماری از کارگران لاستیک پارس ساوه در محوطه مجتمع و جمعی از کارکنان مدت موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر در مقابل دفتر مدیریت این سازمان، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، امروز دوشنبه ۱۱ اسفند ۹۹، جمعی از کارگران لاستیک پارس ساوه، در اعتراض به وجود مشکلات در صندوق پس انداز و استرداد پول های اندوخته شده کارگران و عدم واریز عیدی، در محوطه مجتمع، تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بر اساس این گزارش، کارگران با بیان اینکه خواسته اصلی ما، حل مشکل صندوق پسانداز و استرداد پولهایی است که در سالهای گذشته در آن اندوخته کردهایم گفتند: از سال نود و هفت که مجتمع به بخش خصوصی واگذار شد، دیگر ریالی وام به کارکنان ندادند؛ ما خواستار این هستیم که صندوق کاملاً برچیده شده و پولهای کارگران به اضافه سهم پنج درصدی که هر ماه کارفرما قبلاً برای هر کارگر واریز کرده، بازگردانده شود.
این کارگر تاکید میکند: کارفرما حاضر به پذیرش خواستههای کارگران نیست و مسئولیتی در قبال دیون شرکت قبل از واگذاری برعهده نمیگیرد.
کارگران لاستیک پارس با اشاره به اینکه امروز هشتمین روز که این کارگران دست از کار کشیده و در محوطه مجتمع تجمع اعتراضی ترتیب میدهند افزود: حتی عیدیها را به حساب کارگران واریز نکردهاند! پیشتر قول داده بودند که عیدیها واریز میشود اما هنوز به این وعده وفا نکردهاند؛ به نظر میرسد هیچ توجهی به مطالبات کارگران ندارند.
تجمع کارکنان مدت موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر
به گزارش نفت ما، روز گذشته ۱۰ اسفند ۹۹، جمعی از کارکنان مدت موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، در اعتراض به عدم اجرای قانون طبقه بندی مشاغل، در مقابل دفتر مدیریت این سازمان، تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بر اساس این گزارش، کارکنان مدت موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر خواستار اجرای حکم قانونی وزارت کار در طبقه بندی مشاغل هستند.این طبقه بندی می بایست از سال ۱۳۹۰ به اجرا در می آمد که علیرغم وعده های تبلیغاتی دولت های مختلف وزارت نفت تا کنون مانع اجرای آن شده است. این کارکنان از طریق مبادی قانونی دریافت حکم ماده ۵۰ قانون کار شده و این حکم به سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ابلاغ شده است اما از اجرای آن سر باز میزند.
کارکنان مدت موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در بین ۳۰۰۰۰ شاغل این منطقه بدترین وضع معیشتی را دارند.
نظرات بسته شده است.