آخرین جلسه بازپرسی گلرخ ایرایی، زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان آمل، جهت اخذ آخرین دفاعیات از وی از بابت پرونده جدیدی که در ایام حبس در زندان قرچک ورامین علیه او گشوده شده روز یکشنبه ۵ بهمنماه در شعبه ۲ بازپرسی دادسرای اوین برگزار شد. گلرخ ایرایی، در تاریخ ۲۳ آذرماه همراه با ضرب و شتم از زندان قرچک به بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین منتقل شد. او پس از ۴۳ روز بازجویی به زندان قرچک ورامین بازگردانده شد و نهایتا به به زندان آمل تبعید شد. دستگاههای امنیتی ایران سابقهی طولانی در پروندهسازی برای زندانیان در شرف آزادی دارد؛ از جمله خانم ایرایی که پیشتر نیز به دلیل پروندهسازی در ایام زندان همزمان با پایان ۳ سال حبس خود به ۲۵ ماه حبس که اکنون مشغول تحمل آن است محکوم شد.
صبح روز یکشنبه ۵ بهمنماه ۱۳۹۹، گلرخ ایرایی، زندانی سیاسی پس از تبعید به زندان آمل جهت ارائه آخرین دفاع در دادسرای اوین حاضر شد.
گلرخ ایرایی در جریان این جلسه که بدون داشتن وکیل در شعبه ۲ بازپرسی دادسرای اوین به ریاست قاضی حاجی مرادی برگزار شد، در خصوص اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ارائه آخرین دفاع از خود پرداخت. جلسه تفهیم اتهام خانم ایرایی اوایل دیماه امسال حدود یک هفته پس از انتقال وی از زندان قرچک ورامین به بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین در دادسرای اوین برگزار شده بود.
گلرخ ایرایی که در تاریخ ۲۳ آذرماه همراه با ضرب و شتم از زندان قرچک به بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین منتقل شده بود، روز یکشنبه ۵ بهمنماه پس از ۴۳ روز بازجویی به زندان قرچک ورامین بازگردانده شد. وی دقایقی پس از انتقال به زندان قرچک بدون تحویل گرفتن وسایل شخصی و لباسهای خود مجددا به بند زنان زندان آمل فرستاده شد.
دستگاههای امنیتی ایران سابقهی طولانی در پروندهسازی برای زندانیان در شرف آزادی دارد؛ گلرخ ایرایی که پیشتر از تاریخ ۳ آبان ۹۵ در حال تحمل محکومیت حبس خود به دلیل فعالیت های مدنی در زندان اوین بود، با پرونده جدیدی در دوران حبس مواجه شد. او در تاریخ ۱۹ فروردین ۹۸ با پایان دوران محکومیت از بابت پرونده پیشین و با تودیع قرار از بابت پرونده جدید از زندان اوین آزاد شد اما مدت کوتاهی پس از آزادی در تاریخ ۱۸ آبان ماه ۹۸ توسط نیروهای امنیتی در منزل خود در تهران بازداشت و جهت تحمل حبس از بابت پرونده جدید به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
خانم ایرایی در این پرونده جدید توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ۳ سال و ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد. دادگاه همچنین علاوه بر این او را به ۲ سال محرومیت از عضویت در گروهها و احزاب محکوم کرد. این حکم مدتی بعد در مرحله تجدید نظر بدون تشکیل جلسه دادگاه عینا تائید و به وی ابلاغ شد. بر اساس حکم صادره با اعمال ماده ۱۳۴ مدت ۲ سال و ۱ ماه از این حبس برای هر یک از آنها قابل اجرا خواهد بود.
گلرخ ابراهیمی ایرایی و همسرش آرش صادقی فعال مدنی محبوس در زندان رجایی شهر کرج از زمان بازداشت خانم ایرایی از حق ملاقات و تماس تلفنی با یکدیگر محروم هستند. محرومیت این زوج زندانی از ملاقات و تماس تلفنی از زمان بازداشت خانم ایرایی وجود دارد. این در حالی است که در قانون پیشبینیهایی برای ملاقات بین اعضای زندانی خانوادهها شده است؛ حتی اگر آنها در زندانهای جداگانه تحمل حبس بکنند.
نظرات بسته شده است.