طی روزهای گذشته و امروز دوشنبه ۶ بهمن، شماری از بازنشستگان تامین اجتماعی دستکم در ۶ استان از جمله تهران، مازندران، قزوین، یزد، اصفهان و گیلان در مقابل ساختمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی و استانداری این استان ها، شماری از کارگران روزمزد ساختمانی زاهدان در محل کار خود، جمعی از پیمانکاران طرف قرار داد شرکت توزیع برق خوزستان در مقابل ساختمان این شرکت، شماری از مربیان پیشدبستانی اخراج شده در شهرستان باغملک در مقابل فرمانداری این شهر، شماری از معلمان حق التدریسی و مربیان نهضت سواد آموزی شهرستان های سیرجان و الشتر در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان ها، شماری از کشاورزان شرق اصفهان در مقابل استانداری اصفهان، جمعی از معلمان حق التدریس شهرستان آبادان مقابل ساختمان خانه ملت این شهر، شماری از کارگران خطوط ابنیه فنی راهآهن اراک طی سه روز متوالی در این شرکت، جمعی از پرستاران بیمارستان مرکزی شیراز در محوطه داخلی این بیمارستان، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹، شماری از بازنشستگان تامین اجتماعی دستکم در ۶ استان از جمله تهران، مازندران، قزوین، یزد، اصفهان و گیلان در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان در مقابل ساختمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی و استانداری این استان ها، دست به تجمع اعتراضی زدند.
بازنشستگان معترض اهم مطالبات خود را اجرای قانون همسان سازی حقوق، پرداخت پاداش آخر سال، رفع مشکلات موجود در بیمه تکمیلی و همچنین محاسبه سوابق مشاغل سخت و زیان آور در محاسبات متناسب سازی، عنوان کردند.
پیش از این نیز بازنشستگان تامین اجتماعی، در دفعات مختلف دست به تجمعات سراسری زده بودند.
بازنشستگان ضمن رو نمایی از بنرهای اعتراضی، شعار هایی از قبیل “بازنشسته می میرد، ذلت نمی پذیرد”، “امنیت، معیشت، حق مسلم ماست”، “حقوق ما ریالی، هزینهها دلاری”، “تا حق خود نگیریم، آرام نمینشینیم” سر دادند.
معترضین اعلام کردند؛ اگر طبق روال گذشته مطالباتشان در سایه بی توجهی مسئولین نادیده گرفته شود، تا زمان رسیدگی به درخواستهایشان و احقاق حقوق مذکور، تجمعات اعتراضی متعدد دیگری بر پا خواهند کرد.
تجمع کارگران ساختمانی زاهدان
امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹، شماری از کارگران روزمزد ساختمانی زاهدان در محل کار خود دست به اعتصاب و تجمع زدند.
این کارگران دلیل اعتصاب و تجمع خود را اعتراض به بیکاری و نداشتن ثبات شغلی عنوان کردند.
تجمع پیمانکاران شرکت توزیع برق خوزستان
جمعی از پیمانکاران طرف قرار داد شرکت توزیع برق خوزستان در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مزدی خود در مقابل ساختمان این شرکت تجمع کردند.
یکی از پیمانکاران در این خصوص گفت: “حدود ۵۰ پیمانکار با این شرکت همکاری دارند و برخی از آن ها از سال ۹۵ نیز مطالباتی از این شرکت در خصوص پروژه های اجرا شده، طلب دارند”.
وی افزود: “برخی از پیمانکاران نداشتن نقدینگی از یک سو و ازسوی دیگر بدهی هایی که دارند، دست از کار کشیده اند”.
تجمع مربیان پیشدبستانی باغملک
امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹، شماری از مربیان پیشدبستانی اخراج شده در شهرستان باغملک استان خوزستان، با برگزاری تجمع اعتراضی در مقابل فرمانداری این شهر خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
این مربیان خواستار بازگشت به کار و امنیت شغلی هستند.
تجمع معلمان و مربیان سیرجان و الشتر
روز یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹، شماری از معلمان حق التدریسی و مربیان نهضت سواد آموزی شهرستان های سیرجان و الشتر در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان ها تجمع اعتراضی برگزار کردند.
آن ها دلیل تجمع خود را عدم استخدام خود علیرغم سابقه شان و آنچه که تعیین تکلیف امور استخدامی و برگزاری دورههای تابستانی خوانده شده، اعلام کردند.
معلماندر این خصوص گفتند: “بر اساس امتیاز این پذیرش نبوده است اگر چنین نیست چرا امتیاز افراد را در تابلو نزدید و اگر تخصص در رشته های تدریس را می خواستید چرا رشته های غیر مرتبط را برای استخدام داشتید پس باید پاسخگو باشید”.
تجمع کشاورزان شرق اصفهان
امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹، حدود ۳۰۰ نفر از کشاورزان شرق اصفهان با برگزاری تجمع اعتراضی در مقابل استانداری اصفهان خواستار تعیین تکلیف حقابهها براساس طومار شیخ بهایی و اجرای مصوبات قانونی دولت در مورد زاینده رود شدند.
یکی از کشاورزان حاضر در تجمع امروز به نام «م. حسینی» گفت: “به تازگی بخشی از تصاویر جلسه نماینده مردم فلاورجان با حضور استاندار اصفهان منتشر شده است که در آن آقای لارگانی با فریاد میگوید که ۵۰ درصد آب زاینده رود حق کشاورزان غرب است و باید خسارت نکاشت و خشکسالی به آنها پرداخت شود در حالی که طبق طومار شیخ بهایی اینچنین نیست و کشاورزان شرق اصفهان سهم بیشتری دارند”.
تجمع معلمان حق التدریس آبادان
امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹، جمعی از معلمان حق التدریس شهرستان آّبادان مقابل ساختمان خانه ملت این شهر تجمع کردند.
آنان به قرار نگرفتن اسامی خود در لیست و سهمیه استخدام وزارت آموزش و پرورش اعتراض دارند.
تجمع کارگران خطوط ابنیه فنی راهآهن اراک
از روز شنبه ۴ بهمن ماه ۱۳۹۹، شماری از کارگران خطوط ابنیه فنی راهآهن اراک طی سه روز متوالی در انتقاد به عملکرد بخش خصوصی و مشخص شدن وضعیت مطالبات معوقه خود در این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند.
به گفته کارگران، دلیل برپایی این تجمع اعتراضی چند روزه، بیتفاوتی کارفرما و مسئولان راهآهن در قبال درخواست کارگران برای حذف بخش خصوصی و پرداخت مطالبات مزدی کارگران است.
این کارگران که به رویه پرداخت حقوق خود نیز معترض هستند، در تشریح وضعیت پرداخت حقوق خود گفتند: “حدود ۱۸۰ نفر هستیم که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکار با سوابق ۱۰ تا ۱۵ساله در نواحی ریلی نورآباد شارند و مشکآباد مشغول کار هستیم. طی سالهای گذشته هر ماه حقوقمان با تاخیر دو تا سه ماهه پرداخت شده و در حال حاضر نیز سه ماه مطالبات مزدیمان به تاخیر افتاده است. پرداخت برخی مزایای قانونی و عرفی همانند بن ماه مبارک رمضان و لباس و کفش کار نیز در این مدت با مشکل روبرو بوده است”.
کارگران ابنیه فنی اراک با بیان اینکه هر زمان مطالباتمان را پیگیری میکنیم تهدید به اخراج میشویم، افزودند: “در تجمع امروز کارگران ابنیه فنی اراک بار دیگر از سوی کارفرما تهدید به اخراج شدند. از قرار معلوم کارفرما قصد دارد برای جبران هزینههای مالی شرکت با تعدادی از کارگران ابنیه فنی در آستانه سال جدید تسویه حساب کند”.
این گروه از کارگران در ادامه تاکید کردند: “ما کارگران ابنیه فنی اراک خواستار آن هستیم که با حذف پیمانکار، تحت قرارداد مستقیم و نظارت دولت کار کنیم تا امنیت شغلی و مزدی داشته باشیم”.
این کارگران اظهار داشتند: “چند سالی هست که وضعیت شغلی و پرداخت مطالبات مزدی مشخصی نداریم”.
تجمع پرستاران بیمارستان مرکزی شیراز
امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹، جمعی از پرستاران بیمارستان مرکزی شیراز در محوطه داخلی این بیمارستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این پرستاران اعلام کردند؛ مسئولان بیمارستان باید مطالبات آنها را طبق قوانین و بخشنامههای موجود پرداخت کنند. اخیرا نیز بخشنامهای از سوی وزارت کار برای افزایش حقوق کارکنان بیمارستانی صادر شده اما متاسفانه بیمارستان اهمینت نمیدهد.
یکی از پرستاران با بیان اینکه بیشترین بار بیماری کرونا بر دوش کادر درمان و به خصوص جامعه پرستاری است، از پایین بودن مزایای مزدی پرستاران انتقاد کرد و گفت: “اگر در این شرایط، حتی دو برابر معمول هم به پرستاران دستمزد بدهند، بازهم کم و ناکافیست. پرستاران جان خود را سر دست گرفتهاند و برای تامین سلامت مردم تلاش میکنند”.
آن ها با بیان اینکه بیمارستان مرکزی شیراز یک بیمارستان خصوصی است و کارکنان و پرستاران آن مشمول مقررات قانون کار و بیمه اجتماعی هستند، در ادامه درباره چند خواسته اصلی خود افزودند: “ارتقای مزد و کارانه و بهبود شرایط شغلی مطالبهای است که ما کارکنان و پرستاران بخش خصوصی این بیمارستان خواستار تحقق آنها هستیم
نظرات بسته شده است.