درخواست عوامل جنایتکار سرکوبگر برای ۱۰ هزار میلیارد تومان و ۲۵ میلیون دلار جهت خرید تجهیزات سرکوب

رییس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده سپاه در نامه‌هایی به ابراهیم رئیسی خواستار پرداخت بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان و ۲۵ میلیون دلار برای خرید تجهیزات سرکوب برای سپاه و نیروی انتظامی و همچنین تجهیزات سرکوب دانشگاه ها شدند.

بر اساس اسناد افشا شده ، رییس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده سپاه در نامه‌هایی به ابراهیم رئیسی خواستار پرداخت بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان و ۲۵ میلیون دلار برای خرید تجهیزات سرکوب برای سپاه و نیروی انتظامی و همچنین تجهیزات سرکوب دانشگاه ها شدند.

در ادامه افشای اسناد نهاد ریاست‌جمهوری، نامه محمد باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح، به ابراهیم رئیسی را منتشر شد که در آن برای خرید تجهیزات سرکوب ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه درخواست شده است.

باقری سوم آذر ۱۴۰۱ در نامه به رئیسی نوشت که سپاه پاسداران و نیروی انتظامی برای خرید تجهیزاتی از جمله موتور سلیکت، لباس، «تجهیزات فاوایی(الکترونیکی)» و «هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر عملیاتی» برای سال جاری به حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان نیاز دارند.

غلامحسین اسماعیلی، رییس دفتر ابراهیم رئیسی، نامه درخواست ۱۰ هزار میلیارد تومان برای «تامین تجهیزات» امنیتی را به رییس سازمان برنامه و بودجه ارسال و خواستار «مساعدت» برای پرداخت این مبلغ، پیرو «مذاکره حضوری انجام شده» توسط رئیسی شده است.

همچنین در نامه حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، به ابراهیم رئیسی  که در آن برای خرید تجهیزات سرکوب دانشگاه‌های تهران و برخی هزینه‌های دیگر ۳۱۳ میلیارد تومان و همچنین ۲۵ میلیون یورو بودجه درخواست شده است.

در نامه سلامی به رئیسی این مبالغ برای خرید برخی تجهیزات سرکوب دانشجویان از جمله دوربین‌های مداربسته و گیت‌های ورودی و اتاق مانیتورینگ دانشگاه‌ها و همچنین برخی هزینه‌های دیگر از جمله پروژه‌های نیمه‌کاره دانشگاه‌ها درخواست شده است.

او در این نامه همچنین نوشته که «شورای امنیت کشور مسئولیت رسیدگی به دانشگاه‌های تهران را در قالب یک کمیته اطلاعاتی-امنیتی به قرارگاه ثارالله تهران واگذار کرده است.»

رییس دفتر ابراهیم رئیسی نامه فرمانده کل سپاه پاسداران و ضمیمه‌هایی را برای رییس سازمان برنامه و بودجه ارسال کرده است.

«کمیته اطلاعاتی امنیتی دانشگاه‌ها» نیز کمیته‌ای است در قرارگاه ثارالله تهران که پیگیری و اجرای مصوبات در مورد سرکوب اعتراضات دانشگاهیان را هم بر عهده دارد.

از جمله در یکی از جلسات کمیته‌های فرماندهی قرارگاه ثارالله برای سرکوب دانشگاه‌ها تصمیم گرفته شده که نهادهای امنیتی فهرستی از اساتید «تند و مساله‌دار» را تهیه کنند.