تشکل‌های صنفی فرهنگیان برای تجمع سراسری معلمان در ۱۰ صبح ۱۹ اردیبهشت فراخوان دادند

«آنچه در خیزش اجتماعی اخیر در مدارس و خیابان‌ها دیده شد، شکست کامل الگویی بود که بی‌اعتنا به تحولات عمیق در عرصه واقعیت‌های اجتماعی می کوشد تا ایده‌آل‌های غیرواقع‌بینانه خود را در نظام آموزشی محقق نماید.»

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان برای تجمع سراسری معلمان در اعتراض به زندانی شدن فرهنگیان، در روز سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۱۲ مقابل مجلس و در شهرستان‌ها مقابل اداره‌های کل آموزش و پرورش فراخوان داد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در بیانیه‌ قبلی خود برای برگزاری این تجمع، بر پایان دادن به «سیطره ایدئولوژی تمامیت‌خواه حاکم» در مدارس ایران تاکید کرده بود.

این شورا با اشاره به خیزش مردم علیه جمهوری اسلامی، نوشت: «آنچه در خیزش اجتماعی اخیر در مدارس و خیابان‌ها دیده شد، شکست کامل الگویی بود که بی‌اعتنا به تحولات عمیق در عرصه واقعیت‌های اجتماعی می کوشد تا ایده‌آل‌های غیرواقع‌بینانه خود را در نظام آموزشی محقق نماید.»

در هفته‌های اخیر، اعتراضات صنفی معلمان ایران از سرگرفته شده و حملات شیمیایی به دانش‌آموزان در مدارس ایران نیز بر خشم معلمان از حکومت افزوده است.

تشکل‌های صنفی فرهنگیان در جریان خیزش انقلابی مردم، بیانیه‌های متعددی را در محکومیت دستگیری و تداوم بازداشت معلمان به دلیل پیگیری مطالبات مدنی‌شان منتشر کرده و اعلام کردند در صورت ادامه این روند از سوی حاکمیت، تجمع‌های اعتراضی خود را ادامه خواهند داد.

در ۱۷ فروردین نیز، معلمان چندین شهر ایران مقابل ادارات کل آموزش و پرورش تجمع و علاوه بر پیگیری مطالبات صنفی خود، به مسموم‌سازی دانش‌آموزان و ابلاغیه این وزارت‌خانه برای برخورد با دانش‌آموزان «بی‌حجاب» نیز اعتراض کردند.

در سال گذشته ده‌ها معلم و فعال صنفی دیگر، از جمله محمد حبیبی، سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران (تهران)، بازداشت و به حبس‌های گاه طولانی‌مدت محکوم شدند. برخی دیگر نیز هنوز در وضعیتی بلاتکلیف در بازداشت به سر می‌برند.