بعد از تبعید زندانیان سیاسی به درخواست وزارت اطلاعات: آتنا دائمی در زندان رشت تهدید شد

درپی تبعید آتنا دائمی از زندان اوین به زندان لاکان رشت با درخواست وزارت اطلاعات دولت حسن روحانی، خانواده این زندانی سیاسی گفتند که او در زندان لاکان تهدید شده که «اسمش در سیستم زندان ثبت نشده و مراقب باشد که سر به نیست نشود.»

این درحالی است که وکیل آتنا دائمی فاش کرد که تبعید او به درخواست و با گزارش «مدیرکل بازداشتگاه‌های امنیتی وزارت اطلاعات» انجام شده است.

در موج جدید تبعید زندانیان تاکنون شماری از زندانیان سیاسی  آتنا دائمی را به زندان لاکان رشت، گلرخ ایرایی از زندان قرچک ورامین به زندان آمل، سپیده قلیان را به زندان بوشهر، مریم اکبری‌منفرد از زندان اوین به زندان سمنان، یاسمن آریایی و مادر او منیره عربشاهی به زندان کچویی کرج تبعید شده‌اند.

همچنین کسری نوری را به زندان عادل آباد شیراز و اسماعیل عبدی از زندان اوین به زندان مرکزی کرج  که بخشی از زندان قزل حصار است منتقل شده‌اند.

در یک سال گذشته شمار دیگری از زندانیان سیاسی و عقیدتی از جمله زینب جلالیان، زندانی سیاسی کرد نیز در شرایط کرونا چندبار به زندان‌های مختلف تبعید شده است.

انتقال همه این زندانیان با دست‌بند و در مواردی همراه با پابند و در شرایط دشوار و همراه با آزار زندانیان انجام شده است و آنها درحالی تبعید شده‌اند که در احکام زندان‌شان، تبعید به زندان شهرهای دیگر قید نشده است.

با این حال اکنون حسین دائمی، پدر آتنا دائمی، خبر داده که دخترش در جریان انتقال به زندان لاکان رشت مورد تهدید نیز قرار گرفته است.

پدر آتنا دائمی در صفحه توییتر خود نوشت که «دارو و لوازم شخصی آتنا را به او تحویل نداده‌اند و هنوز اسم آتنا درسیستم زندان ثبت نشده ازطرفی آتنا از طرف عده‌ای مورد تهدید قرار گرفته و به اوگفته‌اند اسمت ثبت نشده، مراقب باش سربه نیست نشوی.»

پدر آتنا دائمی تاکید کد که «هراتفاقی برای آتنای من بیافتد مسئولیتش مستقیم با حکومت و سازمان زندان‌هاست.»

در روزهای اخیر ابعاد تازه‌ای از انتقال زندانیان سیاسی روشن شده است. از جمله مصطفی نیلی، وکیل آتنا دائمی، در صفحه توییتر خود نوشت که شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران با توجه به «گزارش مدیرکل بازداشتگاه‌های امنیتی وزارت اطلاعات» و به استناد تبصره ۳ ماده ۵۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری با انتقال آتنا دائمی به یکی از زندان‌های استان گیلان ترجیحا زندان رشت، موافقت کرده و تصمیم صادره را قطعی دانسته است».

مصطفی نیلی، وکیل، همچنین افزود که «آن چه در تبصره ۳ ماده ۵۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری آمده برای حالتی است که محل زندگی محکوم، خارج از دادگاه صادرکننده حکم باشد در حالی که محل زندگی آتنا دائمی تهران است و انتقال او به زندان لاکان رشت تبعید محسوب می‌شود و عملی غیر قانونی» است.

اتهام آتنا دائمی در پرونده فعلی «توهین به رهبری و فعالیت تبلیغی علیه نظام» است که مجازات اشد یعنی دو سال و یک ماه حبس بابت توهین به رهبری در حال اجرا است و تبعید او «آن هم به خواست نیروهای امنیتی کاملا غیر قانونی است».

وکیل آتنا دائمی تاکید کرد که «مسئولیت اجرای حبس بر عهده سازمان زندان‌ها است و هیچ ارتباطی با نیروهای امنیتی ندارد اما در عمل ضابطین در تمام مراحل دخالت می‌کنند و در این پرونده بدون اخذ نظر از سازمان زندان‌ها و به استناد درخواست وزارت اطلاعات آتنا دائمی و گلرخ ایرایی تبعید شده‌اند».