دو امضاکننده نامه به پرزیدنت بایدن در نشست «اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران»: جمهوری اسلامی یک حکومت نامشروع است

دو فعال سیاسی که از داخل ایران در نشست گروه «اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران» شرکت کردند،‌ از جامعه جهانی خواستند، رژیم ایران را به رسمیت نشناسد و چون به گفته آنها، جمهوری اسلامی مشروعیت خود را از دست داده است.

نشست گروه «اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران» روز جمعه ۱۷ بهمن به صورت مجازی با موضوع «ایرانیان از بایدن چه می‌خواهند برگزار شد.

فاطمه سپهری از امضاکنندگان نامه به پرزیدنت بایدن در این نشست گفت: «جمهوری اسلامی یک حکومت نامشروع است.»

وی افزود:‌ «از دولت آمریکا و جهان می‌خواهیم که با دولت ایران همکاری نداشته باشند. ما از جمهوری اسلامی عبور کردیم و این رژیم غیرقانونی است. ما نمی‌خواهیم جمهوری اسلامی در خارج از کشور رسمیتی داشته باشد. تا جمهوری اسلامی کنار نرود، ما روز خوش نخواهیم داشت.»

عباس واحدیان شاهرودی از امضاکنندگان نامه به پرزیدنت بایدن نیز از ایران در این نشست مجازی شرکت کرد. او با تائید تاثیر تحریم‌های آمریکا بر مردم در ایران گفت،‌اگر نظرسنجی وجود باشد، نشان می‌دهد که بسیاری از افشار فقیر جامعه که بیشترین فشار اقتصادی بر آنها است،‌ موافق ادامه تحریم هستند چون آنها شاهد زوال حکومت هستند.

جمعی از کنشگران سیاسی و مدنی ایران که در بین آنها چندین زندانی سیاسی نیز حضور دارد، با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس جمهوری جدید آمریکا از او خواسته‌اند که فشار بر رژیم ایران را ادامه داده و از حقوق بشر در ایران پشتیبانی کند.

در این نامه که در تاریخ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ امضا شده و نسخه‌ای از آن به دست صدای آمریکا رسیده با اشاره به اعتراضات گسترده مردم ایران در دو سال اخیر و سرکوب خونبار آن از سوی حکومت ایران آمده است: «حکومت دینی جمهوری اسلامی در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.»

یکی از کنشگران ایرانی امضاکننده نامه به پرزیدنت بایدن: باید از شرایط وخیم ایران گذر کرد
جمعی از کنشگران سیاسی و مدنی ایران که در بین آنها چندین زندانی سیاسی نیز حضور دارد، با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس جمهوری آمریکا از او خواسته‌اند که فشار بر رژیم ایران را ادامه داده و از حقوق بشر در ایران پشتیبانی کند.

در این نشست، همچنین «اِلی لیک» ستون‌نویس بخش دیدگاه بلومبرگ نیز در سخنان کوتاهی گفت که وقتی در سال ۲۰۱۳ قرار شد با ایران توافق شود،‌ برخی هشدار دادند که نباید با رژیمی که به خواسته‌های دموکراتیک مردم خود گوش نمی‌دهد، توافق کرد.

گروه «اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران» خود را یک گروه «غیر انتفاعی» و «غیرحزبی» معرفی می‌کند که از فعالان آمریکایی ایرانی‌تباری تشکیل شده است که برای تحقق عدالت، دموکراسی، و برابری در ایران مبارزه می‌کنند.